Αυτός είναι ο πρώην αστυνομικός που σκότωσε το δράστη της ένοπλης επίθεσης στη Βουλή της Οτάβα - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πρώην αστυνομικός που σκότωσε το δράστη της ένοπλης επίθεσης στη Βουλή της Οτάβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας πρώην αστυνομικός και μάλιστα... προχωρημένης ηλικίας φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ξάπλωσε νεκρό τον ένοπλο άνδρα στη Βουλή της Οτάβα στον Καναδά. Είναι ο λοχίας Κέβιν Βίκερς, ο οποίος αντιμετωπίζεται πλέον ως ήρωας από τα ΜΜΕ του Καναδά. Οι βουλευτές που έζησαν τον τρόμο μέσα στο κτίριο μιλούν με τα καλύτερα λόγια τον Βίκερς λέγοντας ότι «με την αυτοθυσία του μας κράτησε ασφαλείς». Σύμφωνα με καναδικά μέσα ενημέρωσης ο Βίκερς είνα πρώην μέλος της αστυνομίας (Mountie) και ότι πήρε το βαθμό του το 2006.Αστυνομία: Μας έπιασε στον ύπνο η επίθεση

Πάντως η αστυνομία του Καναδά πιάστηκε στον... ύπνο από την ένοπλη επίθεση, όπως παραδέχθηκε η ίδια. «Μας έπιασε εξ απήνης» η επίθεση παραδέχθηκε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πρώτη επίσημη ενημέρωση για να προσθέσει: «Αν γνωρίζαμε ότι αυτό έρχεται τότε θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει».Ενδεικτικό της αμηχανίας που επεκράτησε στην καναδική αστυνομία είναι ότι κανείς δνε μπορεί να βεβαιώσει για τον αριθμό των δραστών ενώ δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.Όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Οτάβα «είναι μια δυναμική και εν εξελίξει υπόθεση» αρκούμενος να πει ότι «δεσμευόμαστε να βρούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απαντήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ