Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες - iefimerida.gr

Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες

Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες από τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες   | iefimerida.gr 0
Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες   | iefimerida.gr 1

Αγχος λογικά δεν θα ένιωθε. Αλλωστε, μόνο πρωτάρα δεν ήταν ως νύφη η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Αυτός ήταν ο όγδοος γάμος της. Ηταν το 1991, τότε που η διάσημη ηθοποιός παντρευόταν για μία ακόμη φορά, με τον Μάικλ Τζάκσον να είναι στο πλευρό της, καθώς η τελετή έγινε στη Neverland.

Για πρώτη φορά, αυτές οι φωτογραφίες του γάμου της Τέιλορ με τον Λάρι Φορτένσκι στην έπαυλη του Τζάκσον δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ίδρυμα που φέρει το όνομα της ηθοποιού. Σε αυτές, η νύφη εξαιρετικά μαυρισμένη φορά το νυφικό 25.000 δολαρίων που είχε σχεδιάσει ο Valentino και αποτέλεσε το δώρο του σχεδιαστή για το γάμο.

Δίπλα της ο έβδομος σύζυγός της- καθώς είχε παντρευτεί δύο φορές τον Ρίτσαρντ Μπάρτον- αλλά και ο καλός της φίλος, ο Τζάκσον ο οποίος φιλοξένησε το γάμο με τους 160 καλεσμένους στην τεράστια Neverland, τη μυθική έκταση στην οποία έμενε στην Καλιφόρνια, ενώ ήταν και ένας από τους δύο μάρτυρες της τελετής.

Ηταν τέτοιο το ενδιαφέρον για την τελετή, που ελικόπτερα πετούσαν πάνω από τη Neverland για να καλύψουν το γεγονός, ενώ ένας παπαράτσι έφτασε στο σημείο να πέσει με αλεξίπτωτο λίγα μέτρα μακριά από το ζευγάρι, τρομοκρατώντας το γαμπρό και τη νύφη. Τη φύλαξη είχαν αναλάβει πρώην στρατιωτικοί από το Ισραήλ και 100 άνδρες ασφαλείας, σύμφωνα με το People που δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Η Μπρουκ Σιλντς ήταν η συνοδός του Τζάκσον στη δεξίωση, ενώ η Τέιλορ και ο σύζυγός της πέρασαν αρκετές ημέρες στη Neverland, αφήνοντας το ταξίδι του μέλιτος για αργότερα.



Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες   | iefimerida.gr 2
Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες   | iefimerida.gr 3
Οταν ο Μάικλ Τζάκσον πάντρευε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες   | iefimerida.gr 4



Το τότε εξώφυλλο του People για το γάμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ