Καφές με Χίτλερ -Μερίδες γάλακτος με το πρόσωπό του σε εστιατόρια της Ελβετίας - iefimerida.gr

Καφές με Χίτλερ -Μερίδες γάλακτος με το πρόσωπό του σε εστιατόρια της Ελβετίας

Καφές με Χίτλερ -Μερίδες γάλακτος με το πρόσωπό του σερβίρονταν σε εστιατόρια τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ρόφημα ειδικά για νοσταλγούς του φασισμού φαίνεται πως ήθελαν να σερβίρουν εστιατόρια στην Ελβετία. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι έδιναν στους πελάτες τους καφέ με μερίδες γάλακτος που ήταν διακοσμημένες με τα πρόσωπα του Αδόλφου Χίτλερ και του Μπενίτο Μουσολίνι.

Το απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε η εφημερίδα «20 Μinuten». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγκεκριμένες μερίδες διανεμήθηκαν σε περίπου 100 εστιατόρια της γερμανόφωνης Ελβετίας από θυγατρική του ομίλου Migros. Η εταιρεία έσπευσε να απολογηθεί για το «ασυγχώρητο επεισόδιο», όπως το χαρακτήρισε.

Οι μερίδες κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Karo, που ειδικεύεται στο είδος καλυμμάτων των μερίδων και παρελήφθησαν από την Elsa, οι εσωτερικοί έλεγχοι της οποίας αποδείχτηκαν «ανεπαρκείς». Η συγκεκριμένη σειρά των μερίδων περιελάμβανε 55 διαφορετικά σχέδια, μεταξύ των οποίων και τα πορτρέτα των δύο δικτατόρων.

Ο όμιλος Migros έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία απόσυρσης του προϊόντος, το οποίο δεν διανεμήθηκε ποτέ σε καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ