Μόνο όσοι πληρώσουν τον Οκτώβρη θα μπουν στη ρύθμιση για Ταμεία και Εφορία - iefimerida.gr

Μόνο όσοι πληρώσουν τον Οκτώβρη θα μπουν στη ρύθμιση για Ταμεία και Εφορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τακτοποίηση των υποχρεώσεων του Οκτωβρίου είναι βασική προϋπόθεση προκειμένου να μπουν σε ρύθμιση όσοι έχουν χρέη προς τα Ταμεία και την Εφορία. Αυτό διεμήνυσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Οπως τόνισε, είναι θέμα ημερών η κατάθεση της σχετικής ρύθμισης. «Δεν υπάρχει η παραμικρή απόκλιση από αυτά που είπε ο πρωθυπουργός- και από αυτά που είχαμε προγραμματίσει ως κυβέρνηση να καταθέσουμε για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο. Ο μήνας υλοποίησης είναι ο Οκτώβριος, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν κατατεθεί οι συγκεκριμένες διατάξεις», είπε ο υπουργός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM».

Σύμφωνα με τις διατάξεις, ανέφερε ο κ. Βρούτσης, θα προβλέπονται 100 δόσεις για χρέη 15.000 ευρώ και κάτω- και θα υπάρξει εκεί μία προσαρμογή στα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις-, και για χρέη άνω των 15.000 θα υπάρχουν 72 δόσεις και προσαρμογή σε πρόστιμα και προσαυξήσεις προστίμων. Ταυτόχρονα, θα γίνει «γενναία», όπως η χαρακτήρισε ο υπουργός, μείωση επιτοκίου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ