Η θλιβερή ιστορία μετά το τέλος του αγώνα Ρόμα-Μπάγερν: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο - iefimerida.gr

Η θλιβερή ιστορία μετά το τέλος του αγώνα Ρόμα-Μπάγερν: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο μετά το τέλος του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιταλία θρηνεί από το βράδυ της Τρίτης τον άδικο χαμό ενός 30χρονου πατέρα και του 8χρονου γιού του. Η μηχανή μικρού κυβισμού στην οποία επέβαιναν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κατά την επιστροφή τους από το «Ολύμπικο» όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Ρόμα με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νεαρός πατέρας είχε πάρει τον γιό του μαζί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας. Υποστηρικτές της Ρόμα και οι δύο, η καλύτερη παρέα ο ένας για τον άλλο. Όμως δυστυχώς η μοίρα επεφύλλασε ένα άσχημο παιχνίδι και για τους δύο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το σκούτερ το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα ο μικρός, ο οποίος τον άλλο μήνα θα συμπλήρωνε το 8ο έτος της ηλικίας του, να πεθάνει ακαριαία ενώ ο πατέρας ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ