Τέλος στην Οδύσσεια του τυφλού φοιτητή: Και επισήμως θα φοιτήσει στο ΑΠΘ - iefimerida.gr

Τέλος στην Οδύσσεια του τυφλού φοιτητή: Και επισήμως θα φοιτήσει στο ΑΠΘ

Αργύρης Κουμτζής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης είναι και επισήμως ο 18χρονος αριστούχος Αργύρης Κουμτζής, η περιπέτεια του οποίου είχε απασχολήσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες.Ο τυφλός φοιτητής είχε συναντήσει εμπόδια από την αρχική άρνηση του πανεπιστημίου να τον εγγράψει στο τμήμα της αρεσκείας του, ωστόσο, πλέον, μετά από τροποποίηση που ψηφίσθηκε από το υπουργείο, τα προβλήματα λύθηκαν.

Σύμφωνα με το thesstoday, μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχαν αρκετά γραφειοκρατικά κωλύματα και ο Αργύρης είχε αγωνία μήπως τελικά κάτι πάει στραβά.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη δηλώνει στο thesstoday η οικογένεια του 18χρονου, επισημαίνοντας ότι «επιτέλους άνοιξε ο δρόμος για όλα τα παιδιά με αναπηρία που επιθυμούν να σπουδάζουν στη σχολή της αρεσκείας τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ