Μίριαμ Φάρες: Η Λιβανέζα καλλονή τραγουδίστρια που εξόργισε τους Αραβες με την εμφάνισή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μίριαμ Φάρες: Η Λιβανέζα καλλονή τραγουδίστρια που εξόργισε τους Αραβες με την εμφάνισή της [εικόνες]

Μίριαμ Φάρες: Η Λιβανέζα καλλονή τραγουδίστρια που εξόργισε τους Αραβες φορώντας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 31χρονη καλλονή Μίριαμ Φάρες είναι μια τραγουδίστρια που απολαμβάνει επιτυχία στη χώρα της το Λίβανο και σε άλλες χώρες του αραβικού κόσμου, ωστόσο, εν μια νυκτί έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον σάλο που προκάλεσε με την εμφάνισή της επί σκηνής.Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνισή της στο Κάιρο όπου φορούσε μια στενή ολόσωμη φόρμα που τόνισε τις εντυπωσιακές καμπύλες της και άφηνε την πλάτη της ακάλυπτη.

Το ντύσιμό της στα περισσότερα μέρη του δυτικού κόσμου θα θεωρούνταν απλώς σέξι, ωστόσο, οι συμπατριώτες της εξαγριώθηκαν θεωρώντας την εμφάνιση προκλητική και προσβλητική.

Αμέσως η σελίδα της γέμισε με επικριτικά σχόλια με ορισμένους να γράφουν ότι το ντύσιμο είναι «προσβλητικό για τη χώρα», ενώ άλλους να σημειώνουν ότι «δεν αρμόζει σε ένα κορίτσι αραβικής χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ