Η καλόγρια που τραγουδάει κάνει ξανά την έκπληξη -Το «Like a Virgin» είναι το πρώτο single της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η καλόγρια που τραγουδάει κάνει ξανά την έκπληξη -Το «Like a Virgin» είναι το πρώτο single της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματά να εκπλήσσει η Κριστίνα Σκούτσια. Πρόκειται για τη μοναχή που τραγουδάει, όπως έγινε γνωστή, η οποία αφού κέρδισε το ιταλικό «The Voice», αποφάσισε να βγάλει το πρώτο single της. Τι διάλεξε; Το «Like a Virgin» της Madonna.

Η καλόγρια είχε προκαλέσει αίσθηση όταν εμφανίστηκε στο σόου για τραγουδιστές τον περασμένο Ιούνιο, το οποίο τελικά κέρδισε. Τώρα, επέλεξε το τραγούδι που απογείωσε την καριέρα της Madonna, αλλά συνάμα αποτέλεσε την αφορμή για να δεχθεί αυστηρή κριτική από τους συντηρητικούς.

Η Κριστίνα Σκούτσια πάντως λέει ότι είχε πρόθεση να προκαλέσει ή να σοκάρει όταν επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά είναι έτοιμη να δεχθεί την κριτική. «Είναι ένα τραγούδι που μιλά για το πώς η αγάπη ανανεώνει τους ανθρώπους. Τους λυτρώνει από το παρελθόν τους. Και έτσι θέλω να το ερμηνεύσω», δήλωσε στην καθολική εφημερίδα Avvenire.

Πάντως η δική της εκτέλεση είναι αρκετά διαφορετική από την πρωτότυπη, αφού αντί να ακολουθήσει τον ποπ ρυθμό, η 26χρονη προτίμησε να μετατρέψει το τραγούδι σε μπαλάντα. Οπως λέει η καλόγρια, δεν πιστεύει ότι η Madonna έχει ακούσει τη διασκευή της. «Αλλά θα ήθελα να δω το πρόσωπό της όταν το ακούσει και όταν την ενημερώσουν ότι αυτή που τραγουδά είναι καλόγρια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ