H μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ -Αγνώριστη η 45χρονη ηθοποιός [εικόνες] - iefimerida.gr

H μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ -Αγνώριστη η 45χρονη ηθοποιός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή για τις μεταμορφώσεις της στον κινηματογράφο για τους ρόλους που υποδύεται. Αλλά η 45χρονη Ρενέ Ζελβέγκερ προκάλεσε έκπληξη με την απόλυτη μεταμόρφωσή της στο πρόσωπο κατά την εμφάνισή της σε εκδήλωση του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός ήταν αγνώριστη, με ύποπτα πρησμένο πρόσωπο και φρύδια που σμίγουν και δεν θύμιζε σε τίποτα τη Ρενέ που ξέραμε. Οι φήμες οργιάζουν ότι τελευταία έκανε επεμβάσεις αισθητικής. Πάντως, αν εξαιρέσει κανείς το πειραγμένο πρόσωπο, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Jerry Maguire βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Για να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της επέλεξε για την εκδήλωση ένα μαύρο φόρεμα λίγο κάτω από το γόνατο, χρυσές γόβες Christian Louboutin και ασορτί τσαντάκι.

Την ηθοποιό συνόδευσε στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση ο σύντροφός της, μουσικός Μπόιλ Μπράμχολ. Πέρυσι, η όμορφη ξανθιά ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό The Express ότι διατηρεί φρέσκο το πρόσωπό της γιατί πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο.

Καμία σχέση με την Ρενέ που ξέραμε:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ