Κάτοικοι του Βόλου έδειραν τον μπόγια του Αχιλλέα Μπέου -Βγήκε να μαζέψει τα αδέσποτα και τον πήραν στο κυνήγι [βίντεο & εικόνες]

Χαμός στον Βόλο το απόγευμα της Κυριακής, όταν φιλόζωοι πολίτες επιτέθηκαν στον «μπόγια» που είχε βγάλει ο Αχιλλέας Μπέος για να μαζέψει και να απομακρύνει από την παραλία της πόλης τα αδέσποτα σκυλιά. Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα και η παραλία μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, μόλις οι κάτοικοι είδαν τον νέο δήμαρχο να φτάνει στο σημείο μαζί με ιδιοκτήτη επιχείρησης κατοικίδιων και εκπαιδευτή σκύλων.

Αρχικά οι πολίτες είχαν λεκτική αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα Μπέο και στελέχη της δημοτικής αρχής, οι οποίοι το μόνο που έλεγαν ήταν: «Ετσι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. Αν θέλετε, να τα πάρετε στα σπίτια σας». Αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν τα αίματα και μόλις ο «μπόγιας» έκανε το λάθος να χτυπήσει ένα σκυλί η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Πιάστηκε στα χέρια με πολίτη και οι μπουνιές έπεσαν βροχή.

Τελικά, η επιχείρηση περισυλλογής αδέσποτων αναβλήθηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον «μπόγια» να αποχωρεί βρίζοντας και τον δήμαρχο να κάθεται σε παραλιακό καφέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχιλλέας Μπέος βόλος αδέσποτα σκυλιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ