«Βεντέτα» Μαζιώτη-Γεωργιάδη: Να εκτελεστεί και να κρεμαστεί στο Σύνταγμα λέει ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα - iefimerida.gr

«Βεντέτα» Μαζιώτη-Γεωργιάδη: Να εκτελεστεί και να κρεμαστεί στο Σύνταγμα λέει ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

στο οποίο ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα χρησιμοποιεί πολύ σκληρές εκφράσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Ενα κείμενο-απάντηση του Νίκου Μαζιώτη στον Αδωνι Γεωργιάδη, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.Χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαζιώτης χαρακτηρίζει τον Αδωνι Γεωργιάδη υποκριτή και «συνεργό χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4.000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό».

Συνεχίζοντας σε πολύ επιθετικό ύφος ο Νίκος Μαζιώτης αναφέρει ότι θα πρέπει να εκτελεστεί ο Αδωνις Γεωργιάδης και να κρεμαστεί στην πλατεία Συντάγματος όπως έγινε και με τον Μπενίτο Μουσολίνι.

Αναλυτικά το κείμενο που φέρει την υπογραφή του Νίκου Μαζιώτη:

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες.

Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον Μουσολίνι».

Σημειωτέον ότι ο Νίκος Μαζιώτης κατηγόρησε τον Αδωνι Γεωργιάδη πως παρενέβη για να μην μιλήσει ο συλλφθέντας τηλεφωνικά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε διαδικτυακά και, όπως όλα δείχνουν, η κόντρα θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ