Ο όμορφος μελαχρινός, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, αδελφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο όμορφος μελαχρινός, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, αδελφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική του παρουσία μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, με εξαίρεση τον γάμο του, πολιτικό στις αρχές του καλοκαιριού και θρησκευτικό στις αρχές του φθινοπώρου, λίγα πράγματα είναι γνωστά για αυτόν. Οπως επίσης δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι έχει έναν αδελφό, ο οποίος μάλιστα ασχολείται με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος από τον δημοσιογράφο, ονομάζεται Δημήτρης, έχει κάνει σπουδές υποκριτικής και αυτή την περίοδο ασχολείται με την σκηνοθεσία.

Τη Δευτέρα, μάλιστα, παραχώρησε και συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε, πέρα από τα επαγγελματικά του σχέδια, και στη σχέση του με τον αδελφό του, ο οποίος ήταν προστατευτικός απέναντί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ