«Συρανό ντε Μπερζεράκ» -1.600 θεατές αποθέωσαν Χαραλαμπόπουλο-Καρύδη -Παρέλαση επωνύμων στην πρεμιέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Συρανό ντε Μπερζεράκ» -1.600 θεατές αποθέωσαν Χαραλαμπόπουλο-Καρύδη -Παρέλαση επωνύμων στην πρεμιέρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 1.600 άτομα χειροκρότησαν το βράδυ της Παρασκευής τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Σμαράγδα Καρύδη, στην πρεμιέρα του «Συρανό ντε Μπερζεράκ».

Η παράσταση, που παίζεται για δεύτερη χρονιά με το ίδιο πρωταγωνιστικό δίδυμο, ανεβαίνει φέτος σε έναν νέο θεατρικό χώρο, το «Πάνθεον».

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας απέδειξε ότι μπορεί να κινεί με τον καλύτερο τρόπο τα νήματα ενός πεντάπρακτου έργου με 48 χαρακτήρες, που ζωντανεύουν έρωτες και πάθη μέσα σε ένα αστείο και ποιητικό ύφος, που τραγουδούν και πολεμούν μέσα σε μια πληθώρα σκηνικών, μεταφέροντας στο κοινό από μυρωμένες αυλές σπιτιών και αίθουσες θεάτρου έως μοναστήρια καπουτσίνων και αιματοβαμμένα πεδία μαχών.

Το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης έδωσε πλήθος επωνύμων, ανάμεσα στους οποίους ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, ο Νίκος Γαλανός με τη σύντροφό του, η Μαρινέλλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της και πολλοί άλλοι.

Η Μαρινέλλα

Λάκης Λαζόπουλος

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Ελένη Φουρέιρα

Γιώργος Καπουτζίδης-Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ο Νίκος Γαλανός με τη σύντροφό του

Η Φιλαρέτη Κομνηνού

Καρύδη-Ρουβάς-Ζυγούλη

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του

Καπουτζίδης-Καρύδη-Μιχαήλ-Παπουτσάκη

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ