ΔΗΜΑΡ: Επανεκλογή Θεοχαρόπουλου στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Επανεκλογή Θεοχαρόπουλου στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς,κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη το Σάββατο.

Συγκέντρωσε 63 ψήφους (ποσοστό 61%) έναντι 35 (ποσοστό 34%) που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Χρ. Πετράκος, που στηρίχθηκε από το Αριστερό Δίκτυο. Συνολικά ψήφισαν 104 μέλη της Κ.Ε και βρέθηκαν 5 λευκά και 1 άκυρο.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Αντιλαμβάνομαι την εμπιστοσύνη της Κ.Ε ως εντολή αλλαγής και ανανέωσης. Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Δημοκρατική Αριστερά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά».
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εξελέγη η νέα Εκτελεστική Επιτροπή από τους: Αμοιρίδης Γιάννης,Γιαννακάκη Μαρία,Γραικούσης Νίκος,Καρακικές Σεραφείμ,Κωλέττη Χριστίνα,Λουκάς Δημήτρης,Μαλέλης Σταμάτης,Μαργαρίτης Θόδωρος,Μαστρογιάννης Βασίλης,Μαυροκεφαλίδης Χρήστος,Μπουλμπασάκος Γιώργος,Μπουρνόβα Ευγενία,Παπαθανασίου Σάκης,Σιακαντάρης Γιώργος,Σκοπούλης Γιάννης,Φωτεινός Θράσος και Χατζησωκράτης Δημήτρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ