Φρίκη στο Κονγκό -Εσφαξαν αμάχους με τσεκούρια, σκότωσαν παιδιά χτυπώντας τα στον τοίχο - iefimerida.gr

Φρίκη στο Κονγκό -Εσφαξαν αμάχους με τσεκούρια, σκότωσαν παιδιά χτυπώντας τα στον τοίχο

Φρίκη στο Κονγκό -Εσφαξαν αμάχους με τσεκούρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη ανατριχιαστική επίθεση σημειώθηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η δεύτερη μέρα σε 48 ώρες, από αντάρτες της Ουγκάντας. Οι ένοπλοι έσφαξαν 22 ανθρώπους μέσα στη νύχτα, στην ανατολική περιοχή Μπένι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.

Οι λεπτομέρειες από την επίθεση είναι ανατριχιαστικές. Οι αντάρτες επιτέθηκαν με μαχαίρια, τσεκούρια και τσάπες στα θύματά τους, ενώ χτύπησαν τα κεφάλια των παιδιών σε τοίχους, σύμφωνα με τοπική μη κυβερνητική οργάνωση.

Ανάμεσα στα θύματα είναι 10 γυναίκες και οχτώ παιδιά. Μόλις δύο 24ωρα νωρίτερα, 30 άνθρωποι εκτελέστηκαν με απίστευτη ωμότητα κατά τη διάρκεια της νύχτα στο Ερινγκέτι, 50 χλμ. βόρεια του Μπένι. Δράστες στην πρώτη επίθεση ένοπλοι της Συμμαχίας Δημοκρατικών Δυνάμεων (ADF), η μόνη γνωστή παραστρατιωτική οργάνωση που αναπτύσσει δράση στην περιοχή σήμερα.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, μέσα σε δύο εβδομάδες έχουν εκτελεστεί τουλάχιστον 79 άνθρωποι από τους άνδρες της ADF.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ