Τραγωδία με 16 νεκρούς σε συναυλία στη Νότια Κορέα: Κατέρρευσε φρεάτιο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία με 16 νεκρούς σε συναυλία στη Νότια Κορέα: Κατέρρευσε φρεάτιο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πένθος στη Νότια Κορέα έπειτα από το θάνατο 16 νεαρών κατά τη διάρκεια συναυλίας, όταν, κατέρρευσε το φρεάτιο του εξαερισμού πάνω στο οποίο βρίσκονταν.Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι οι θεατές είχαν στριμωχτεί στη σχάρα του φρεατίου για να βλέπουν καλύτερα τη σκηνή όταν εκείνο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσουν από ύψος μεγαλύτερο των 10 μέτρων περίπου 25 άνθρωποι.

Ο τραγικός απολογισμός είναι 16 νεκροί και εννέα τραυματίες ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα αυξηθεί, καθώς, αρκετοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Περίπου 700 άνθρωποι βρίσκονταν στη συναυλία του γυναικείου συγκροτήματος 4Minute η οποία πραγματοποιούνταν σε ένα εμπορικό κέντρο, ενώ σύμφωνα με το YTN η πλειονότητα των θυμάτων είναι φοιτητές.

Εξάλλου όπως διευκρίνισε το τηλεοπτικό δίκτυο οι διοργανωτές της συναυλίας είχαν ζητήσει επανειλημμένα από τους ανθρώπους που είχαν σταθεί στη σχάρα να απομακρυνθούν εξαιτίας του φόβου κατάρρευσης.

Τραγωδία με 16 νεκρούς σε συναυλία στη Νότια Κορέα: Κατέρρευσε φρεάτιο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τραγωδία με 16 νεκρούς σε συναυλία στη Νότια Κορέα: Κατέρρευσε φρεάτιο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Τραγωδία με 16 νεκρούς σε συναυλία στη Νότια Κορέα: Κατέρρευσε φρεάτιο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ