Ο Πούτιν ήπιε ποτό... άφτερ στο σπίτι του Μπερλουσκόνι – Πήγε στις δύο τα χαράματα, έφυγε στις τέσσερις - iefimerida.gr

Ο Πούτιν ήπιε ποτό... άφτερ στο σπίτι του Μπερλουσκόνι – Πήγε στις δύο τα χαράματα, έφυγε στις τέσσερις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντοχή στο ξενύχτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι την γνωρίζαμε από τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι που έδινε στη βίλα του. Το ότι ο αθλητικός πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν όμως, θα πήγαινε για επίσκεψη στις... δύο τα χαράματα να δει το φιλαράκι του τον Καβαλιέρε και να φύγει στις... τέσσερις, δεν το είχαμε φανταστεί.
Ο Πούτιν, που βρέθηκε στο Μιλάνο για την Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ασίας ASEM,μόλις τελείωσε το αυστηρού πρωτοκόλου δείπνο με τους άλλους ηγέτες, θέλησε να... ξεσκάσει.

Έβγαλε το σακάκι του, το κράτησε στον ώμο και πήγε να βρει τον Σίλβιο στην πολυτελή του έπαυλη.

Ο Πούτιν ήπιε ποτό... άφτερ στο σπίτι του Μπερλουσκόνι – Πήγε στις δύο τα χαράματα, έφυγε στις τέσσερις | iefimerida.gr 0


Ο πρώην Καβαλιέρε και ο ρώσος πρόεδρος, έχουν φιλία ετών.

Ο Πούτιν ήπιε ποτό... άφτερ στο σπίτι του Μπερλουσκόνι – Πήγε στις δύο τα χαράματα, έφυγε στις τέσσερις | iefimerida.gr 1

Μάλιστα ο Πούτιν είχε κάνει δώρο στον Μπερλουσκόνι ένα διπλό κρεβάτι πάνω στο οποίο ο Σίλβιο είχε ερωτικές περιπτύξεις με την ιερόδουλη Πατρίτζια Ντ'Αντάριο.

Ο Πούτιν ήπιε ποτό... άφτερ στο σπίτι του Μπερλουσκόνι – Πήγε στις δύο τα χαράματα, έφυγε στις τέσσερις | iefimerida.gr 2


Οι Πούτιν-Μπερλουσκόνι τα είπαν επί δίωρο και στις 4 τα ξημερώματα, ο οικοδεσπότης βγήκε στην εξώπορτα χαμογελαστός να τον αποχαιρετήσει.

Ο Πούτιν ήπιε ποτό... άφτερ στο σπίτι του Μπερλουσκόνι – Πήγε στις δύο τα χαράματα, έφυγε στις τέσσερις | iefimerida.gr 3


Όλα αυτά, μία ημέρα αφότου έγινε γνωστή η αιτιολογία για την αθώωση του Μπερλουσκόνι στην υπόθεση «Ρούμπι-γκειτ», καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας δεν αποδείχθηκε ότι γνώριζε πως η Καρίμα ελ Μαχρούγκ, ήταν ανήλικη όταν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της το 2010.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ