Να πώς προωθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη τις διαφορετικές μορφές τουρισμού – Προσκύνημα σε Μονή, επίσκεψη σε οινοποιείο και έκθεση [εικόνες] - iefimerida.gr

Να πώς προωθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη τις διαφορετικές μορφές τουρισμού – Προσκύνημα σε Μονή, επίσκεψη σε οινοποιείο και έκθεση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προωθήσει εμπράκτως τον αγροτουρισμό και τον θρησκευτικό τουρισμό επιχείρησε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη η οποία εμφανίστηκε αισιόδοξη για τα μηνύματα από την φετινή σεζόν κάνοντας λόγο για έσοδα-ρεκόρ.
«Μετά από μια καλή χρονιά που ήταν το 2013, έρχεται το 2014 με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και οι αφίξεις αναμένονται να φθάσουν μέχρι τέλος του έτους τα 20 εκατομμύρια τουρίστες και τα έσοδα να φθάσουν τα 13,5 δισ. ευρώ» είπε η υπουργός Τουρισμού από την Κρήτη.

Έθεσε δε και το επόμενο στοίχημά της χώρας που δεν είναι άλλο, από την βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες.


Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η Ολγα Κεφαλογιάννη στην ανάπτυξη μορφών τουρισμού όπως ο θρησκευτικός, ο αγροτουρισμός και ο οινοτουρισμός.


«Θέλουμε να προσελκύσουμε, πέραν του μαζικού και ποιοτικότερο κόσμο που θα ενδιαφερθεί και για τα κρητικά προϊόντα αλλά και το πολιτιστικό απόθεμα που έχει η Κρήτη» είπε αναφερόμενη συγκεκριμένα στο νησί.


Η υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε οινοποιεία του Ηρακλείου και την Ιερά Μονή Επανωσήφη ενώ το βράδυ, θα παραβρεθεί σε ημερίδα με θέμα «Αγροτουρισμός- οινοτουρισμός- προσκυνηματικός τουρισμός, στρατηγική ανάπτυξης για το νότο και την ενδοχώρα της Κρήτης» στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ερωτηθείσα για το θέμα με τα πτωχευμένα τουριστικά γραφεία της Ρωσίας παραδέχθηκε το πρόβλημα αλλά υποστήριξε ότι γίνονται προσπάθειες να μην ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν στην Ελλάδα εκπρόσωποι από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ρωσίας, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει από τα ρωσικά πρακτορεία με στόχο να αποζημιωθούν οι Έλληνες επιχειρηματίες.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ