Το μπλέξιμο με τον Φάνη Χριστοδούλου: Ο ίδιος διαψεύδει ότι συνελήφθη και κάνει λόγο για γελοιότητες - iefimerida.gr

Το μπλέξιμο με τον Φάνη Χριστοδούλου: Ο ίδιος διαψεύδει ότι συνελήφθη και κάνει λόγο για γελοιότητες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γελοιότητες χαρακτηρίζει τα περί σύλληψής του ο Φάνης Χριστοδούλου διαψεύδοντας ότι κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου λόγω αντιδικίας με πρώην υπάλληλό του. Σε δήλωσή του, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας τόνισε: «Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν». Και πρόσθεσε: «Aπό τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου. Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί νωρίτερα από τοπικά ΜΜΕ, ο Φάνης Χριστοδούλου, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, έδωσε εξηγήσεις και έφυγε.

Ο λόγος φέρεται να είναι μια αντιδικία που είχε με πρώην εργαζόμενο στην κατασκευαστική εταιρεία που διαθέτει ο Χριστοδούλου. Ο αλβανικής καταγωγής αντίδικός του, είχε εργατικό ατύχημα και έπαθε παράλυση από την μέση και κάτω, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία.
Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση και παρά το γεγονός ότι η ασφαλιστική εταιρεία του έδωσε 100.000 ευρώ, δεν την αποδέχθηκε.

Έτσι πέτυχε να εκδοθεί δικαστική απόφαση υπέρ του με τη οποία του επιδικάζεται το ποσό των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φ. Χριστοδούλου έχει έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον πρώην υπάλληλό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ