Ο Ιερώνυμος θέλει να επισκεφθεί την Αμφίπολη μέσα στον Νοέμβριο - iefimerida.gr

Ο Ιερώνυμος θέλει να επισκεφθεί την Αμφίπολη μέσα στον Νοέμβριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να καταθέσει αίτημα προς το υπουργείο Πολιτισμού ώστε να του επιτραπεί να επισκεφθεί τον χώρο των ανασκαφών της Αμφίπολης είναι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dogma.gr, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον λόφο Καστά.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Ιερώνυμος είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μάλιστα, πριν πιάσει τον... σταυρό είχε πιάσει την αρχαιολογική σκαπάνη, εργαζόμενος ως πανεπιστημιακός βοηθός δίπλα στον διεθνούς φήμης Έλληνα αρχαιολόγο Αναστάσιο Ορλάνδο.

Σύμφωνα πάντως με το dogma.gr, το αίτημα θα κατατεθεί για επίσκεψη μετά την ενθρόνιση του μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ στις 2 Νοεμβρίου, οπότε και ο Αρχιεπίσκοπος θα βρεθεί για λίγο στη Μακεδονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ