Εδιωξαν τον γιο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν από το Ναυτικό: Εκανε χρήση κοκαϊνης - iefimerida.gr

Εδιωξαν τον γιο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν από το Ναυτικό: Εκανε χρήση κοκαϊνης

Εδιωξαν το γιο του Τζο Μπάιντεν από το Ναυτικό: Εκανε χρήση κοκαϊνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται εξαιρέσεις.

Οπως αναφέρει αξιωματούχος μιλώντας στο NBC News, ο Χάντερ, γιος του Τζο Μπάιντεν, εκδιώχθηκε από το Ναυτικό όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης.

Ο αξιωματούχος επισημαίνει ότι ο 44χρονος Χάντερ Μπάιντεν βρέθηκε θετικός σε τεστ ναρκωτικών και εκδιώχθηκε από τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Το θέμα δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι πρόσφατα και το ανέδειξε πρώτη η «Wall Street Journal».

Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, προχώρησε σε γραπτή δήλωση την Πέμπτη το βράδυ, μέσω του δικηγόρου του, λέγοντας: «Ήταν μεγάλη τιμή να υπηρετήσω στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη και ντρέπομαι που οι ενέργειές μου οδήγησαν στην απαλλαγή μου. Σέβομαι την απόφασή του Ναυτικού. Με την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς μου, θα μπορέσω να συνεχίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοκαίνη γιος ναυτικό Τζο Μπάιντεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ