«Πορτιέρηδες» στα Προπύλαια -Ελεγχόμενη η είσοδος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών - iefimerida.gr

«Πορτιέρηδες» στα Προπύλαια -Ελεγχόμενη η είσοδος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε να μπει σύστημα ελέγχου για όσους θέλουν να εισέλθουν στο κτίριο των Προπυλαίων, ιδίως κατά τις ώρες φοιτητικών κινητοποιήσεων στην περιοχή.

Οπως αναφέρει η Καθημερινή η απόφαση του πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκηέχει προκαλέσει την αντίδραση των διοικητικών υπαλλήλων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και απειλούν με προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας και των αριστερών παρατάξεων που αντιδρούν κατά όσων πρυτάνεων επιβάλλουν νέους όρους στη λειτουργία των οργάνων των ΑΕΙ, κυρίως με στόχο την αποφυγή των καταλήψεων.

Ενδεικτικά είναι τα επεισόδια χθες μπροστά στα Προπύλαια, η αιφνιδιαστική κατάληψη της Νομικής -σχολή του κ. Φορτσάκη- και του Μαθηματικού Αθηνών, καθώς και η κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ