Νεκρή βρέθηκε τελικά η Ινδιάνα ηθοποιός του «Django, ο τιμωρός» - iefimerida.gr

Νεκρή βρέθηκε τελικά η Ινδιάνα ηθοποιός του «Django, ο τιμωρός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Μίστι Απαμ ανήκει τελικά η σορός που βρέθηκε σε περιοχή του Σιάτλ, μετέδωσε την Πέμπτη το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο KIRO.

Στις 6 Οκτωβρίου ο πατέρας της 32χρονης Ινδιάνας ηθοποιού ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα ίχνη της κόρης του αγνοούνταν, μία ημέρα αφότου μάρτυρες την είχαν δει να φεύγει μόνη της από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ.

εφημερίδα «Seattle Times» επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας του Όμπερν, Στιβ Στόκερ, ο οποίος είχε αναφέρει ότι η σορός ανακαλύφθηκε σε γκρεμό σε δασώδη περιοχή και ότι υπήρχαν «πολλές πιθανότητες» να ανήκε στην Άπαμ.Οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν τη σορό κοντά στον ποταμό Γουάιτ Ρίβερ. Η

Οι γονείς της Άπαμ είχαν αποκαλύψει στην Αστυνομία, κατά τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισής της, ότι η κόρη τους έπαιρνε φάρμακα για λόγους ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, έπασχε από διπολική διαταραχή.

Τελευταία εμφάνιση της Απαμ σε ταινία ήταν «Ο Αύγουστος» με τη Μέριλ Στριπ και την Τζούλια Ρόμπερτς, ενώ επιτυχίες της ήταν και οι ταινίες «Παγωμένο ποτάμι» και «Django, ο τιμωρός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ