Η εκπληκτική μεταμόρφωση του γυναικείου σώματος στα χέρια ενός καλλιτέχνη tatoo: Φυσικός καμβάς για έργα τέχνης [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η εκπληκτική μεταμόρφωση του γυναικείου σώματος στα χέρια ενός καλλιτέχνη tatoo: Φυσικός καμβάς για έργα τέχνης [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντένι Κιρκόβα είναι μια γυναίκα η οποία ποτέ δεν ήθελε να κάνει τατουάζ. Οπως δηλώνει η ίδια της άρεσαν τα όμορφα σχέδια, αλλά δεν αισθανόταν ότι κάτι τέτοιο είναι για εκείνη.Αυτό μέχρι να γνωρίσει τον Τζέι Φριστάιλ έναν καλλιτέχνη ο οποίος δημιουργεί ελεύθερα σχέδια που αντιστοιχούν σε πανέμορφα έργα τέχνης.

Ο καλλιτέχνης που έχει την έδρα του στο Αμστερνταμ έχει μόνο έναν όρο: Οποιος θέλει να του σχεδιάσει τατουάζ θα πρέπει να δώσει το σώμα του σαν... καμβά, καθώς, κανένας δεν γνωρίζει πως θα είναι η τελική μορφή του σχεδίου.

Τα αποτελέσματα είναι, πάντως, εντυπωσιακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλλιτέχνης τατουάζ σώμα καμβάς tatoo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ