Νεκρός και ο 63χρονος μοναχός του Αγίου Ορους από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών - iefimerida.gr

Νεκρός και ο 63χρονος μοναχός του Αγίου Ορους από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών

Νεκρός και ο 63χρονος μοναχός του Αγίου Όρους από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θάνατο του 63χρονου μοναχού του Αγίου Όρους, που προήλθε ύστερα από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών, επιβεβαίωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Πολύγυρου Χαλκιδικής Ιωάννης Μπισχινιώτης.

Ο άτυχος ασκητής είχε διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα έχοντας υποστεί δηλητηρίαση, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στο ΑΧΕΠΑ, όπου τελικά απεβίωσε.

Ο μοναχός υπέστη μαζική ηπατική καταστροφή από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών, όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπισχινιώτης. «Είναι ο δεύτερος θάνατος από δηλητηριώδη μανιτάρια μέσα σε λίγες ημέρες. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας έχασε τη ζωή της στο Νοσοκομείο Πολύγυρου λόγω δηλητηρίασης από μανιτάρια μια γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της σώθηκε. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση τέσσερις Βούλγαροι εργάτες οι οποίοι επίσης είχαν καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια», επεσήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ