Πάνος Καμμένος: Ασκούνται «μη θεσμικές» πιέσεις σε βουλευτές των ΑΝΕΛ μέσω του ΣΔΟΕ

Σε νέες καταγγελίες για πιέσεις εις βάρος των βουλευτών των ΑΝΕΛ (ακόμη και εκείνων που ανεξαρτητοποιήθηκαν) προέβη την Πέμπτη ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε να επεκταθεί η έρευνα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και προς την πλευρά του ΣΔΟΕ.

Έκανε λόγο για πιέσεις που δέχθηκαν βουλευτές από κλιμάκια του ΣΔΟΕ. Μάλιστα, είπε ότι ο ίδιος έχει κληθεί από τη Δικαιοσύνη για τα περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε και σε ονόματα, αναφέροντας την περίπτωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του κόμματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- δέχθηκε πέντε επισκέψεις από το ΣΔΟΕ για έλεγχο.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «μη θεσμικές» πιέσεις και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια. Επιπλέον, προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία αναφορικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος στελεχών των ΑΝΕΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ