Σοκ στο Λονδίνο: Ο Τζέιμι Ολιβερ προσέλαβε καταδικασμένο παιδόφιλο που είχε βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι - iefimerida.gr

Σοκ στο Λονδίνο: Ο Τζέιμι Ολιβερ προσέλαβε καταδικασμένο παιδόφιλο που είχε βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Σοκ στο Λονδίνο: Ο Τζέιμι Ολιβερ προσέλαβε καταδικασμένο παιδόφιλο που είχε βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι | iefimerida.gr 0

Ενας 24χρονος καταδικασμένος σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης επειδή, όπως ομολόγησε, βίασε ένα 12χρονο κορίτσι πριν από πέντε χρόνια προσελήφθη ως μαθητευόμενος από τον πασίγνωστο σεφ Τζέιμι Όλιβερ στο βραβευμένο εστιατόριό του Fifteen.
Ο Ντέιβιντ Μέισον εξέτισε την ποινή του, ενώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, του έχει απαγορευθεί να πλησιάζει μικρά κορίτσια χωρίς άδεια. Ο Τζέιμι Όλιβερ γνώριζε το παρελθόν του όταν τον προσέλαβε, αλλά το έκανε στο πλαίσιο της στρατηγικής του να δίνει δουλειά σε μη προνομιούχους νέους ανθρώπους.

Εκπρόσωπος του τηλεσέφ δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun»: «Ο Ντέιβιντ ήταν απολύτως ειλικρινής για το παρελθόν του όταν έκανε αίτηση και αποφασίσαμε ότι αξίζει να ενταχθεί στο πρόγραμμα, από τη στιγμή που έχει εκτίσει την ποινή του. Μέχρι στιγμής είναι ένας άψογος μαθητής».
Ο Μέισον διέπραξε το αδίκημα όταν ήταν 19 ετών. Το παραδέχθηκε, υποστηρίζοντας όμως ότι έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της 12χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ