Πόσες πιθανότητες έχετε να χωρίσετε; Η έρευνα που προκαλεί κρύο ιδρώτα στα ζευγάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Πόσες πιθανότητες έχετε να χωρίσετε; Η έρευνα που προκαλεί κρύο ιδρώτα στα ζευγάρια [εικόνες]

Πόσες πιθανότητες έχετε να χωρίσετε; Η έρευνα που προκαλεί κρύο ιδρώτα στα ζευγά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο ισχυρή είναι η σχέση σας και ο γάμος σας και πόσο μπορεί να αντέξει σε εξωγενείς παράγοντες και οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες; Την απάντηση δίνει μία πρόσφατη έρευνα, που προκαλεί κρύο ιδρώτα ακόμα και στα πιο δεμένα ζευγάρια, τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια τους.

Ο στατιστικός ερευνητής Ράνταλ Ολσον οπτικοποίησε σε σχεδιαγράμματα τα ευρήματα των ερευνητών Αντριου Φράνις και Ούγκο Μάιαλον από το Πανεπιστήμιο Emory, οι οποίοι μελέτησαν 3.000 ζευγάρια σε μια προσπάθεια να προβλέψουν τους παράγοντες που οδηγούν στον χωρισμό.

Ανέλυσαν το εισόδημα, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, την εμφάνιση, τη συμμετοχή στα έξοδα και άλλα στοιχεία τα οποία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με ενδεχόμενη οικογενειακή διάλυση.

Τα ευρήματά τους προσφέρουν κάποια tips για ζευγάρια που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να χωρίσουν: Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία χρόνια μαζί πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Να είναι και οι δύο πλούσιοι, αλλά όχι προικοθήρες. Να έχουν έναν εντυπωσιακό γάμο, αλλά χωρίς να ξοδέψουν πολλά και οπωσδήποτε να μην παραλείψουν τον μήνα του μέλιτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ