Σε ξενώνα για ψυχικά πάσχοντες η 58χρονη που «έχτισε» τη μητέρα της -Η νεκροψία δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου - iefimerida.gr

Σε ξενώνα για ψυχικά πάσχοντες η 58χρονη που «έχτισε» τη μητέρα της -Η νεκροψία δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποτελέσματα από το εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών περιμένουν οι εισαγγελικές αρχές για να καταλήξουν στο εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για φόνο στην 58χρονη γυναίκα που «έχτισε» τη νεκρή 84χρονη μητέρα της σε μια αποθήκη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στη Μεγάλη Μαντίνεια Μεσσηνίας.

Σε κάθε περίπτωση θα ασκηθεί δίωξη για τον ενταφιασμό κάτω από το μπαλκόνι, ενώ από την ιατροδικαστική γνωμάτευση θα εξαρτηθεί αν θα κατηγορηθεί η κόρη και για τον θάνατο της μητέρας της. Μέχρι τότε η 58χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» της Καλαμάτας, θα φιλοξενηθεί σε ξενώνα για ψυχικά πάσχοντες.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή, δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης, λόγω της προχωρημένης σήψης. Γι' αυτό, το μόνο που μπορεί να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 84χρονης είναι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα που ελήφθησαν. Οι εξετάσεις από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών εκτιμάται ότι θα βγουν σε έναν με ενάμιση μήνα.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι μάλλον μικρή η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, ενώ το πρώτο συμπέρασμα των αρχών για την υπόθεση της 58χρονης γυναίκας είναι ότι ήθελε να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Πηγή φωτό: eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ