Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βγάζει λεφτά από τον Eμπολα -Πόσο πουλάει το... ebola.com - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βγάζει λεφτά από τον Eμπολα -Πόσο πουλάει το... ebola.com

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία και σε κάποιες περιπτώσεις με τρόμο τον ιό Έμπολα να εξαπλώνεται σταθερά σε ολόκληρο τον κόσμο, ένας επιχειρηματίας τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση.

Ο Τζον Σούλτς κάνει... απλώς τη δουλειά του. Η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ξεσηκώσει πολύ κόσμο και έχει προκαλέσει την μήνιν αρκετών. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πουλάει το domain ebola.com έναντι 150.000 δολαρίων.

Ο Σουλτς καθημερινά αγοράζει διευθύνσεις στο ίντερνετ, σε χαμηλή τιμή, προσδοκώντας πως στο μέλλον θα λειτουργήσουν ως μετοχές και έτσι θα λάβει άκοπα το υπερκέρδος. Τη συγκεκριμένη διεύθυνση την αγόρασε το 2008 έναντι 13.500 δολαρίων και τώρα την προσφέρει με το ποσό των 150.000 δολαρίων. Εύκολα λεφτά που, όμως, πατούν πάνω στο άγχος των ανθρώπων να ενημερωθούν γύρω από τον ιό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metro.co.uk, ο Σουλτζ έχει ακόμα στην κατοχή του domains (δηλαδή διευθύνσεις) με άκρως δελεαστικό όνομα, όπως: birdflu.com, h1n1.com and fukushima.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμπόλα domain name Ebola.com
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ