Οταν ο Τζέιμς Ντιν βγήκε ραντεβού με την Ούρσουλα Αντρες -Ενα μήνα πριν σκοτωθεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Τζέιμς Ντιν βγήκε ραντεβού με την Ούρσουλα Αντρες -Ενα μήνα πριν σκοτωθεί [εικόνες]

Οταν ο Τζέιμς Ντιν βγήκε ραντεβού με την Ούρσουλα Αντρες -Ενα μήνα πριν σκοτωθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν το 1955, όταν εκείνος ήταν ο γοητευτικός... επαναστάτης χωρίς αιτία κι εκείνη μία Ελβετο-Αμερικανίδα καλλονή. Ο Τζέιμς Ντιν και η Ούρσουλα Αντρες βγήκαν ραντεβού, αλλά είναι άγνωστο το αν η σχέση τους θα προχωρούσε. Ενα μήνα αργότερα, εκείνος σκοτώθηκε.

Οταν γνωρίστηκαν, ο Ντιν ήταν 24 ετών και η Αντρες μόλις 19. Μάλιστα, εκείνη την εποχή το μετέπειτα σύμβολο του σεξ ήδη έβγαινε με τον Μάρλον Μπράντο. Αυτό δεν την εμπόδισε να αποδειχθεί την πρόταση του Ντιν. Το ραντεβού τους έγινε σε εκδήλωση σε κλαμπ στο Λος Αντζελες και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Ενα μήνα αργότερα, ο ηθοποιός πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα, όταν η Porsche του έχει συντρίμμια καθώς έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο.

Μετά από οχτώ χρόνια, το ευρύ κοινό μαγευόταν κι εκείνο με τη σειρά του από την Αντρες. Ηταν όταν την είδε βρεγμένη, να βγαίνει από τη θάλασσα ως Honey Rider, με το περίφημο μπικίνι της, στην πρώτη ταινία Τζέιμς Μποντ, το «Δόκτωρ Νο».



Φωτογραφίες: mashable.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Τζέιμς Ντιν Ούρσουλα Άντρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ