Μία συναυλία για την Πένυ Σκάρου -Στο πλευρό της τραγουδίστριας που έχασε το πόδι της σε τροχαίο - iefimerida.gr

Μία συναυλία για την Πένυ Σκάρου -Στο πλευρό της τραγουδίστριας που έχασε το πόδι της σε τροχαίο

Μία συναυλία για την Πένυ Σκάρου -Στο πλευρό της τραγουδίστριας που έχασε το πόδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μουσική είναι η ζωή της Πένυ Σκάρου. Μέσω αυτής αποφάσισαν να τη στηρίξουν και οι συνάδελφοί της τραγουδιστές, οργανώνοντας μία ξεχωριστή συναυλία για τη στήριξή της. Μάλιστα, σε αυτή θα εμφανιστεί και η ίδια η τραγουδίστρια, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι της.

Η συναυλία «Η Πένυ Σκάρου και οι φίλοι της» θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Βοτανικό (7 μ.μ.), με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να αποκατασταθεί το πόδι της με τεχνητό μέλος.

Μεταξύ άλλων στη συναυλία συμμετέχουν οι: Λένα Αλκαίου, Σπύρος Γραμμένος, Χρήστος Δάντης, Παντελής Θαλασσινός, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Χρήστος Θηβαίος, Αργυρώ Καπαρού, Θεολόγος Κάππος, Κίτρινα Ποδήλατα, Δημήτρης Κοργιαλάς, Στέφανος Κορκολής, Αντα Λιβιτσάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Μονά Ζυγά, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Γιάννης Νικολάου, Λάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Παύλος Παυλίδης, Ζωρζ Πιλαλή, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μιχάλης Τζουγανάκης, 15-50, Greek Babylon. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ (προπώληση, viva.gr) και 10 ευρώ (ταμείο).

Η Πένυ Σκάρου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο τον περασμένο Ιούνιο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το πόδι της δεν σώθηκε. Η ίδια δεν το έβαλε στιγμή κάτω και επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

«Εδώ είναι η κόλαση, εδώ και ο παράδεισος. Θέλω να είμαι ήρεμη και να σκέφτομαι καλά πράγματα. Με ενδιαφέρει να γίνω καλά και να περάσω ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο που μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο με 'μένα», έχει πει η ίδια.

Στο πλευρό της Σκάρου έχει σταθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καλώντας όποιον μπορεί να καταθέσει χρήματα στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Ο αριθμός λογαριασμού είναι: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 182/5 4501 606, ΙΒΑΝ: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606, όνομα δικαιούχου Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου θα διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας της 29χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία ειδήσεις Πένυ Σκάρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ