Μίκι Ρουρκ, αθληταράς: Mε ανοιχτή μπλούζα, καδένα, χρωματιστό κολάν και αναμαλλιασμένος [εικόνες] - iefimerida.gr

Μίκι Ρουρκ, αθληταράς: Mε ανοιχτή μπλούζα, καδένα, χρωματιστό κολάν και αναμαλλιασμένος [εικόνες]

Η κατάντια του Μίκι Ρουρκ: Αναμαλλιασμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς ο Μίκι Ρουρκ είναι ιδιαιτέρως υπερήφανος για το κορμί του. Πράγματι, είναι αρκετά γυμνασμένος. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να κυκλοφορεί με αυτή την αμφίεση.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Λος Αντζελες φορώντας χρωματιστό κολάν. Και αυτό ήταν το... λιγότερο. Ο παραμορφωμένος Ρουρκ είχε κατεβασμένο το φερμουάρ της φούτερ ζακέτας που φορούσε, πιθανόν για να φαίνεται ότι είναι γυμνασμένος αλλά και για να μην κρύψει την καδένα που κοσμούσε το στέρνο του, ενώ ήταν αναμαλλιασμένος. Το κολάν σε τόνους γαλάζιας παραλλαγής ήρθε για να συμπληρώσει το τραγικό σύνολο.

Παρότι λοιπόν στα 62 του «κρατιέται» καλά- σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα του, γιατί το πρόσωπό του προδίδει εδώ και χρόνια τις... παρεμβάσεις του νυστεριού- οι ενδυματολογικές επιλογές του ηθοποιού το λιγότερο που κάνουν είναι να αδικούν τον κόπο που έχει κάνει στο γυμναστήριο.



Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μίκι Ρούρκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ