Τα τακούνια της Αλαμουντίν δεν πάτησαν την Ακρόπολη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα τακούνια της Αλαμουντίν δεν πάτησαν την Ακρόπολη [εικόνες]

μουσείο ακροπολης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω ακατάλληλων υποδημάτων η βρετανή δικηγόρος-σταρ δεν περπάτησε στον Ιερό Βράχο, παρότι τόσο ο Κώστας Τασούλας όσο και η Ολγα Κεφαλογιάννη προθυμοποιήθηκαν να της δανείσουν ένα ζευγάρι flat παπούτσια.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο περίπατος της Αμάλ Αλαμουντίν, συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ, στην Ακρόπολη δεν έγινε επειδή η γοητευτική δικηγόρος δεν διέθετε τα κατάλληλα παπούτσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας όσο και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προθυμοποιήθηκαν να βρουν τα κατάλληλα «flat» παπούτσια για την Αμάλ ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά, ίσως επειδή ήταν πολύ κουρασμένη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Αμάλ Αλαμουντίν δήλωσε κουρασμένη ήδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και ζήτησε να σταματήσουν οι ερωτήσεις από τους πολυάριθμους δημοσιογράφους που την πολιορκούσαν. Η Αμάλ Αλαμουντίν θα δειπνήσει απόψε το βράδυ στην οικία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο για την επιστροφή των μαρμάρων.

Ωστόσο, η δικηγόρος, φόρεσε τα πιο ακατάλληλα παπούτσια για παρόμοια «έξοδο».

Τα τακούνια της Αλαμουντίν δεν πάτησαν την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα τακούνια της Αλαμουντίν δεν πάτησαν την Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ