Τασούλας: Οχι μόνο η Αμάλ αλλά κυρίως Ελληνες έγκριτοι νομικοί θα πρωταγωνιστήσουν στη διεκδίκηση των Μαρμάρων - iefimerida.gr

Τασούλας: Οχι μόνο η Αμάλ αλλά κυρίως Ελληνες έγκριτοι νομικοί θα πρωταγωνιστήσουν στη διεκδίκηση των Μαρμάρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα φώτα για το θέμα της νομικής επιχειρηματολογίας που αφορά στη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα να έπεσαν στους Κλούνεϊ, Ρόμπερτσον και Πάλμερ, όμως ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας ρητά και κατηγορηματικά δήλωσε πως οι Έλληνες νομικοί σύμβουλοι που μέχρι τώρα έχουν εργαστεί για την υπόθεση θα συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο.

Αναφέρθηκε συχνά στους Ελληνες νομικούς συμβούλου, αλλά και στο υπόμνημα που έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας δηλώνοντας πως είναι στην διάθεση της κυβέρνησης για τη διεκδίκηση. Ο Κώστας Τασούλας χαιρέτησε αυτή την κίνηση δηλώνοντας πόσο σημαντική θα είναι η συμβολή των Ελλήνων νομικών στην υπόθεση αυτή, που τώρα μπαίνει ξανά σε νέους δρόμους. Μια διεκδίκηση με έντονη νομική επιχειρηματολογία αλλά με το βλέμμα μακριά από τη διακαστική επίλυση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ