Απομονώνονται οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί: Τι προβλέπουν οι αλλαγές στους κανόνες και οι νέες αυστηρές ποινές - iefimerida.gr

Απομονώνονται οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί: Τι προβλέπουν οι αλλαγές στους κανόνες και οι νέες αυστηρές ποινές

Απομονώνονται οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί: Τι προβλέπουν οι αλλαγές στους κανόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νομοθετική παρέμβαση που θα κατατεθεί αύριο στη Βουλή υπό μορφή τροπολογίας προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ώστε να αυστηροποιηθεί το καθεστώς που διέπει τα εγκλήματα παιδοφιλίας με εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς.Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε την κατάθεση της τροπολογίας- στο πλαίσιο της ενημέρωσης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων από τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη για το θέμα της ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο των μαθητών των σχολικών μονάδων- ενημερώνοντας ότι αυτή θα έχει τρεις πτυχές:

«Εάν είναι πολύ μικρή η ποινή του, πειθαρχική ή ποινική, μετατάσσεται σε άλλη υπηρεσία του δημοσίου, εάν είναι μεγάλη, φυσικά ακολουθούνται οι διαδικασίες οριστικής του παύσης, όπως και σήμερα γίνεται, εδώ δεν υπάρχει συγκεκριμένο κενό» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ