Αυτός είναι ο διαβολικός ανιψιός της διαφήμισης που θέλει να «φάει» τα λεφτά του πλούσιου θείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο διαβολικός ανιψιός της διαφήμισης που θέλει να «φάει» τα λεφτά του πλούσιου θείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηχανεύεται κάθε κόλπο για να οδηγήσει τον πλούσιο θείο του στον... άλλο κόσμο και να του πάρει την περιουσία. Ό,τι και να κάνει, όμως, πάει στράφι. Ο θείος επιζεί και εκείνος καταλήγει στον άσο.

Ο πιο διάσημος ανιψιός της τηλεόρασης είναι αυτός που παίζει στη διαφήμιση του Τζόκερ και στην πραγματικότητα πρόκειται για τον Χανιώτη Γιάννη Δημολίτσα. Ο ίδιος μιλάει για το εκπληκτικό κόνσεπτ της διαφήμισης, αλλά και για τον... διαβολικό ρόλο που υποδύεται.

«Είναι πιο πιθανό να πιάσεις το Τζόκερ παρά να "φας" τον θείο», δηλώνει σε συνέντευξή του στα «Χανιώτικα Νέα» ο Γιάννης Δημολίτσας, που δεν έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το διαφημιστικό, αφού έχει γυρίσει κι άλλα κατά το παρελθόν.

Ο ίδιος είναι ευτυχής, καθώς μπορεί και κάνει στη ζωή του αυτό που τον «γεμίζει», τονίζοντας πως ελπίζει, ως σκηνοθέτης που έχει σπουδάσει, να μπορέσει κάποια στιγμή να πραγματοποιήσει γυρίσματα στα Χανιά για να αναδείξει «με όποιον τρόπο είναι δυνατόν την ομορφιά τους μέσα από τη δουλειά μου»...

Όσο για το αν νιώθει ότι είναι η «αποκάλυψη» της φετινής διαφημιστικής παραγωγής, απαντάει:
«Αποκάλυψη είναι λίγο βαριά κουβέντα. Στην ουσία, μια μικρή κωμική ταινία είναι. Το γεγονός -το γενικότερο αποτέλεσμα είναι ότι είναι καλό, τουλάχιστον απ' αυτά που μας λένε- είναι ότι έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία ομάδα με τη συγκεκριμένη διαφημιστική και στα γυρίσματα επικρατεί μια πολύ όμορφη και δημιουργική ατμόσφαιρα. Ούτως ή άλλως, είναι η τρίτη διαφήμιση που κάνουμε μαζί και πλέον έχουμε δέσει πολύ. Αυτή η θετική ενέργεια είναι ίσως αυτό που εκλαμβάνει ο κόσμος και βρίσκει αυτά τα διαφημιστικά ενδιαφέροντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαφήμιση Χανιώτης πλούσιος θείος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ