Ο αντεισαγγελέας Εφετών καλεί Τσίπρα και Καμμένο για τα περί χρηματισμού βουλευτών - iefimerida.gr

Ο αντεισαγγελέας Εφετών καλεί Τσίπρα και Καμμένο για τα περί χρηματισμού βουλευτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η έρευνα της Δικαιοσύνης μετά τις δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εξασφαλίσει η κυβέρνηση τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο αντεισαγγελέας Εφετών θα καλέσει τη Δευτέρα ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ηδη ο αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε για κατάθεση τον διευθυντή της εφημερίδας «Kontra News» Αιμίλιο Λιάτσο για το δημοσίευμα το οποίο επικαλέστηκε στις δηλώσεις του ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αύριο έχει κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, άλλα και ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Την ερχόμενη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Πάνος Καμμένος. Μόλις ο εισαγγελέας συγκεντρώσει τα πρώτα στοιχεία από τις καταθέσεις θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Ευτέρπη Κουτζαμάνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ