Κωνσταντοπούλου: Να καλέσει η Κουτζαμάνη τον Σαμαρά να ονοματίσει τους 180 βουλευτές που έλεγε ότι έχει από τον Ιούνιο - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Να καλέσει η Κουτζαμάνη τον Σαμαρά να ονοματίσει τους 180 βουλευτές που έλεγε ότι έχει από τον Ιούνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηκτικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη και τις υπόνοιες περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το πολιτικό θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο», ενώ δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι αντεγκλήσεις και η ένταση.

Στη Βουλή, τη σκυτάλη πήρε η... άρτι αφιχθείσα από την εβδομάδα του μέλιτος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ζήτησε από την εισαγγελέα, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, να καλέσει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να καταθέσει στην έρευνα.

Οπως σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου στην έρευνα πρέπει να κληθεί και ο Αντώνης Σαμαράς να εξηγήσει τι εννοούσε τον Ιούνιο του 2014 όταν έλεγε ότι έχει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ