Μετά την παρουσιάστρια, και νέες συλλήψεις για τον κλεμμένο πίνακα - iefimerida.gr

Μετά την παρουσιάστρια, και νέες συλλήψεις για τον κλεμμένο πίνακα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον κλεμμένο πίνακα του Ρούμπενς. Μετά τη σύλληψη της παρουσιάστριας και των υπολοίπων πέντε της σπείρας των Κρητικών (ανάμεσά τους και ένας ιερέας) η αστυνομία έχει στοιχεία για εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων με τις συλλήψεις να είναι θέμα χρόνου και να αναμένονται ακόμα και τις επόμενες ώρες .

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εσπρέσσο» οι άνδρες του Τμήματος Αρχαιοκαπηλείας της Ασφάλειας Αττικής έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της σπείρας που γνώριζαν και εμπλέκονταν στη διαδρομή του κλεμμένου πίνακα.Οι έρευνες επεκτέινονται και στην Ιταλία καθώς φαίνεται πως είναι ο τελευταίος σταθμός που πέρασε ο πίνακας πριν φτάσει στην Ελλάδα, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο με τον Ιταλό που εμπλέκει η παρουσιάστρια στις καταθέσεις της

Ο θησαυρός των αρχαιοκάπηλων

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον ανεκτίμητης αξίας κειμήλια για την πώληση των οποίων η σπείρα ζητούσε το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Ανάμεσά τους ένα χρυσοποίκιλτο αντίγραφο του Κορανίου με ηλικία που φαίνεται να ξεπερνάει τα 700 χρόνια, ανεκτίμητης αξίας. Βαρύνουσας αρχαιολογικής σημασίας φαίνεται πως είναι και τα ορειχάλκινα υστερωμινωικά (1560-1050 π.Χ) αγαλματίδια που απεικονίζουν ανθρώπινες μορφές και ένα δελφίνι, καθώς και μια μεταλλική σφραγίδα της ίδιας περιόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ