Απίστευτη πρόταση Δημαρά: Να εξοριστούν Σκουρλέτης και Καλαντζής -Οποιος συκοφαντεί να τιμωρείται όπως στην αρχαία Αθήνα - iefimerida.gr

Απίστευτη πρόταση Δημαρά: Να εξοριστούν Σκουρλέτης και Καλαντζής -Οποιος συκοφαντεί να τιμωρείται όπως στην αρχαία Αθήνα

Απίστευτη πρόταση Δημαρά: Να εξοριστούν Σκουρλέτης και Καλαντζής -Οποιος συκοφαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άγρια κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία περί Αργυρώνητων βουλευτών προκάλεσε σήμερα την αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιάννη Δημαρά ο οποίος μιλώντας στη Βουλή διατύπωσε μία ρηξικέλευθη πρόταση.
Αφού αρχικά αναφέρθηκε στην αρχαία Αθήνα και στον ορισμό της συκοφαντίας από τον Σωκράτη, πρότεινε ότι όποιος πολίτης ή πολιτικός συκοφαντεί χωρίς να μπορεί να αποδείξει τις κατηγορίες του να εξορίζεται, να δημεύεται η περιουσία του και να αφαιρούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.

«Αλλο οι ενδείξεις κι άλλο οι αποδείξεις» είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Δημαράς προσθέτοντας ότι το τελευταίο διάστημα το σύνολο του πολιτικού κόσμου διαβάλλεται κατά συρροή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ