Σύγκρουση Μπακογιάννη -Τσακαλώτου στη Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την υπεροφορολόγηση των πολιτών - iefimerida.gr

Σύγκρουση Μπακογιάννη -Τσακαλώτου στη Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την υπεροφορολόγηση των πολιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναψαν τα αίματα μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού. Αφορμή η έκθεση του ΔΝΤ και η συζήτηση περί φοροελαφρύνσεων και δημοσίων επενδύσεων.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε την έκθεση του ΔΝΤ και απευθυνόμενος προσωπικά στην κα Μπακογιάννη είπε ότι σύμφωνα με την Έκθεση η ύφεση δεν καταπολεμάται με μείωση της φορολογίας αλλά με αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η κα Μπακογιάννη δεν άφησε την «πρόκληση» Τσακαλώτου να πέσει κάτω και αφού ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα υποστηρίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί συνέχιση της υπερφορολόγησης.

«Αυτή είναι η διαφορά μας κύριε Τσακαλώτε. Ναι, εμείς θεωρούμε τους Ελληνες υπερφορολογημένους και ότι πρέπει να γίνουν φοροελαφρύνσεις. Εσείς αντιθέτως στην αριστερά θέλετε συνέχιση της φορολόγησης» είπε η κα Μπακογιάννη προκαλώντας τη διαμαρτυρία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο η κ. Μπακογιαννη επέμεινε λέγοντας στον κ. Τσακαλώτο ότι από την Εκθεση που διάβασε απέκρυψε πως στο τέλος της σελίδας η έκθεση τάσσεται σαφώς υπέρ των φοροελαφρύνσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ