Πρόταση ΝΔ στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό: Αφορολόγητο για όλους τους Ελληνες από το 2015 - iefimerida.gr

Πρόταση ΝΔ στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό: Αφορολόγητο για όλους τους Ελληνες από το 2015

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού και η πρώτη βόμβα προς το οικονομικό επιτελείο έπεσε από τον εισηγητή της νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος απευθυνόμενος στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ζήτησε το υπουργείο οικονομικών να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο από την επόμενη χρονιά να υπάρχει αφορολόγητο εισόδημα για όλους τους Ελληνες πολίτες στο προϋπολογισμό του 2015.
Αν και ο κ. Λυκουρέντζος δεν αναφέρθηκε στο ποσοστό του αφορολόγητου πληροφορίες κάνουν λόγο για 5000 ευρώ που θα προταθεί προς το οικονομικό επιτελείο κάτι που ο κ. Σταϊκούρας δεν απορρίπτει υπό την προϋπόθεση όμως ότι ο Προϋπολογισμός του 2014 θα εφαρμοστεί πιστά μέχρι τέλος και δεν θα προκύψουν περαιτέρω δυσκολίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ