Βενιζέλος: Θα αποκαλυφθεί η θεσμική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ –Αν έχουν να πουν κάτι ας το πουν - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Θα αποκαλυφθεί η θεσμική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ –Αν έχουν να πουν κάτι ας το πουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως δικονομικά και θεσμικά επιβεβλημένη χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με αφορμή της δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει προεδρικής εκλογής.
«Τώρα οποίος έχει να πει οτιδήποτε ας το πει. Αλλιώς ας πάψει να δηλητηριάζει το δημόσιο βίο και κυρίως ας πάψει να εκδηλώνει την πρόωρη αλαζονεία του με εκβιασμούς, απειλές και συκοφαντίες» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι η εισαγγελική παρέμβαση «θα αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας εκείνων που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη στρατηγική της εφόδου για την ποθητή κατάληψη της εξουσίας».

Ο κ. Βενιζέλος κατέληξε ότι «ισχύουν δυστυχώς απολύτως όσα είπα στη παρέμβασή μου, στη τελευταία φάση της συζήτησης, στη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ».

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά την παρέμβασή του στη Βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία είχε καταγγείλει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Δεν περίμενα ποτέ η πρόωρη κομματική αλαζονεία να οδηγήσει σε τέτοιου βαθμού ατοπήματα (...) Ο κ. Τσιπρας ούτε λίγο-ούτε πολύ, με τρόπο θεσμικά απαράδεκτο και προκλητικό, υπονόμευσε ανοικτα και απροκάλυπτα το εθνικό συμφέρον, την θέση της χώρας και την έξοδο από την τρόικα και την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ