ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης

ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, στην παρέμβαση των δικαστικών αρχών για τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, με την Ευτέρη Κουτζαμάνη να διατάσσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

«Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση», ήταν η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και από τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα, στην οποία χαιρέτισε την παρέμβαση των δικαστικών αρχών και έκανε λόγο για άθλια υπονοούμενα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βούλτεψη: Το βάρος της απόδειξης το έχει ο καταγγέλλων

«Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν τελείως χαμένα» σχολίασε την απάντηση της Κουμουνδούρου, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Πρώτα βυσσοδομούν εκτοξεύοντας απίστευτες συκοφαντίες κατά βουλευτών και μετά εύχονται η Δικαιοσύνη να... διαλευκάνει τα ψεύδη τους. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι το βάρος της απόδειξης έχει ο καταγγέλλων. Και βέβαια, η διαλεύκανση των αστήρικτων καταγγελιών τους θα δείξει και τους συκοφάντες» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ