Γαλλία: Οι σοσιαλιστές «αγκαλιάζουν» και πάλι τον Ντομινίκ Στρος Καν - iefimerida.gr

Γαλλία: Οι σοσιαλιστές «αγκαλιάζουν» και πάλι τον Ντομινίκ Στρος Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πολύ μακριά πιά οι στιγμές που και μόνο να διασταυρωθείς με τον Ντομινίκ Στρος Καν, αυτό αποτελούσε σκάνδαλο για το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα. Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ παραβρέθηκε το Σάββατο σε γιορτή γενεθλίων, παρουσία του Πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς, του γραμματέα του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος, της πρώην γυναίκας του και άλλων κορυφαίων στελεχών.


Τα γενέθλιά της γιόρταζε η 47χρονη Αν Ομμέλ, σύμβουλος επικοινωνίας, ειδική σε θέματα κρίσεων, η οποία υπήρξε σύμβουλος πολλών υπουργών της σοσιαλιστικής κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Στρος Καν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Στη γιορτή παρευρέθηκε ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, ο γραμματέας του κόμματος Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς, βουλευτές και υφυπουργοί. Ας σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια, όταν στέλεχος του κόμματος είχε καλέσει τον Στρος Καν στα γενέθλιά του, ο τότε βουλευτής Μανουέλ Βαλς έφυγε από το μπαρ όταν εκείνος μπήκε στο χώρο.
Στα γενέθλια παρευρέθηκαν επίσης δημοσκόποι, προσωπικότητες της τηλεόρασης και των ΜΜΕ της Γαλλίας. Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της δημοσιογράφου Αν Σικλέρ, πρώην συζύγου του Στρος Καν, η οποία τον εγκατέλειψε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον βιασμό της καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και κατεστράφη η καριέρα του Στρος Καν στο ΔΝΤ αλλά και η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Γαλλίας.

Η Αν Ομμέλ, παλιότερα, με τον Στρος Καν

Η Αν Ομμέλ με την Αν Σινκλέρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ