Tατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ τραβάει τον Κούλογλου από το μανίκι –Τον πίεσε να μην πάει στον Πρετεντέρη για να μη σπάσει το εμπάργκο στην Ανατροπή - iefimerida.gr

Tατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ τραβάει τον Κούλογλου από το μανίκι –Τον πίεσε να μην πάει στον Πρετεντέρη για να μη σπάσει το εμπάργκο στην Ανατροπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και την αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Πρετεντέρη, προκάλεσε πλήθος διαφορετικών σχολίων και αντιδράσεων η απόφαση του Στέλιου Κούλογλου να μην πάει τελικά στην Ανατροπή που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και σχετικό προαναγγελτικό βίντεο. Το γεγονός σχολιάζει με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντώντας στις «μικρονοϊκές» όπως λέει αναρτήσεις, τύπου «Τους έφτυσε ο Κούλογλου».

Εγραψε σήμερα το πρωί στο facebook ο συγγραφέας και ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος:
«Διασκεδάζω πολύ σήμερα το πρωί με κάτι μικρονοϊκές αναρτήσεις του τύπου "Τους έφτυσε ο Κούλογλου". Κατ' αρχάς, το γεγονός: ο Στέλιος Κούλογλου είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην αποψινή "Ανατροπή" του Πρετεντέρη -μαζί με τον Ευαγγελάτο, την Σπυράκη κι εμένα- εξ ου και συμπεριλήφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής (εκτός και αν κάποιοι από εσάς πιστεύουν ότι μας συμπεριλαμβάνουν στα τρέιλερ χωρίς να μας ρωτήσουν). Κατόπιν, ο Κούλογλου υπαναχώρησε και αφαιρέθηκε από το τρέιλερ (τη θέση του πήρε ο Παντελής Καψής). Δική μου πιθανή εξήγηση: ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφόρησε με το "σπάσιμο" του εμπάργκο από τον Κούλογλου και τον πίεσε να μην πάει στην εκπομπή. Ο Κούλογλου προφανώς ενέδωσε στην πίεση. Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, δεν λέγεται "Τους έφτυσε ο Κούλογλου". Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, λέγεται "Το κόμμα με τραβάει από το μανίκι". Για να συνεννοηθούμε κάποτε σε αυτή τη χώρα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ