Ο Ψινάκης ξαναχτυπά: Δεν μασάω από κάτι κουραδόμαγκες που έκαναν πάρτι εκατομμυρίων στο δήμο Μαραθώνα - iefimerida.gr

Ο Ψινάκης ξαναχτυπά: Δεν μασάω από κάτι κουραδόμαγκες που έκαναν πάρτι εκατομμυρίων στο δήμο Μαραθώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον δήμο Μαραθώνα, το σκάνδαλο με τα κλεμμένα φορτηγά και άλλα σκάνδαλα, αλλά και τις «μαφιόζικες» πρακτικές ντόπιων «κουραδόμαγκων» που επί 16 χρόνια έκαναν πάρτι εκατομμυρίων μίλησε κατά τη διάρκεια του του 6ου ράλι ιστορικών αυτοκινήτων ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Ο κ. Ψινάκης είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ότι παρέλαβε έναν δήμο «κουρέλι», αλλά πως δεν μπορεί να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις γιατί η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της Αστυνομίας που ανέλαβαν προσωπικά την υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα σπάει τρελά ο Κικίλιας».

Για το σκάνδαλο με τα κλεμμένα φορτηγά, τόνισε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και πως γίνονται ανακρίσεις όχι μόνο για αυτό αλλά και για πάρα πολλά θέματα. «Ο δήμος είναι για τρόικα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επεσήμανε ότι «υπάρχουν τεράστια προβλήματα, αλλά ξέρετε όταν το πάρτι τελειώνει είναι μερικοί που ξεβολεύονται, μια παρέα, μερικοί κουραδόμαγκες, μαφιόζοι "ντόπιοι" που επί 16 χρόνια έκαναν παράνομα πάρτι εκατομμυρίων. Ε, όταν τους ξεβολέψεις αντιδρούν και κάνουν ένα σαμποτάζ. [...] Το πάρτι τελείωσε».
Οσο για τα γεγονότα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και για το εάν δέχεται απειλές μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων στον δήμο Μαραθώνα, ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε: «Υπάρχουν κάτι κουραδόμαγκες που δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι άλλαξε το θέμα . [...] Εγιναν κάτι ψιλοεμπρησμοί και κάτι βανδαλισμοί. [...] Εχω τον Κικίλια και τον αρχηγό της αστυνομίας μαζί μου και δεν μασάω από ντόπιες κουραδομαγκιές».

Οσο για το παράδειγμα ενός άλλου δημάρχου, εκείνου του δημάρχου Ανατολικής Φθιώτιδας-Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου που μεταπηδά στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο δήμαρχος Μαραθώνα δήλωσε πως «δεν θα πέσω στην μπανανόφλουδα» της πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ