Αυτή είναι η εκρηκτική, καλλίγραμμη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταΐάνα -Το διαπεραστικό βλέμμα που κληρονόμησε από την θεία της [εικόνες]

Ξανθιά, γαλανομάτα, με έντονα διαπεραστικό βλέμμα. Η 23χρονη ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταΐανα εντυπωσιάζει.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ, όπως δηλώνει έχει ως πρότυπο τη θεία της και για αυτό το λόγο ακολουθεί πιστά τα βήματά της συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο.

Η δημοσιογράφος που κάθισε απέναντί της, στην πρώτην της μεγάλη συνέντευξη, κάνει λόγο για ένα ευγενικό και καλοσυνάτο πλάσμα, που κοκκινίζει όταν της επισημαίνει ότι μοιάζει με την Νταϊάνα. «Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά θέε μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».
Η Κίτι Σπένσερ ήταν μόλις επτά ετών όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταΐάνα. «Από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες», τονίζει.

Σήμερα, η Κίτι μένει στην Αγγλία, σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει, και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με πάθος στην φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ