Η σεξοβόμβα (και γόνος) Λέα Σεντού θα είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σεξοβόμβα (και γόνος) Λέα Σεντού θα είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάγεται από τη μεγαλύτερη και πλουσιότερη οικογένεια της Γαλλίας η Λέα Σεντού, η οποία θα κάνει το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία που θα βγει στις οθόνες το 2016 και αναμένεται να σπάσει καρδιές.

Παππούς της είναι ο τραπεζίτης και πετρελαιοπαραγωγός Μαρσέλ Σλουμπερζέ ενώ ο πατέρας της Ζερόμ Σεντού είναι σήμερα ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στη Γαλλία και ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγών και διανομής φιλμ, Pathe.

Εχει γαλλικό, αλσατικό και ισπανικό αίμα από την πλευρά του πατέρα της και αυτό της έδωσε ένα μοναδικό ταλέντο και μια πρωτόγνωρη σεξουαλικότητα για γαλλίδα ηθοποιό. Εχει ήδη παίξει στο Μεσάνυχτα στο Παρίσι του Γούντι Αλεν, σε ταινία του Ρίντλει Σκοτ, του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ μαζί με την ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος πήραν το Οσκαρ πέρυσι και σόκαραν για τις αισθησιακές σκηνές στο "Η ζωή της Αντέλ".

Τώρα επελέγη για το νέο κορίτσι του Μπόντ, μια ταινία που θα ξεκινήσει γυρίσματα σε έξι εβδομάδες και θα βρεθεί στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ.

Στη Γαλλία θεωρείται κορυφαία ηθοποιός ενώ η 29χρονη Σεντού έπαιξε σε πολλές διαφημίσεις και θεωρείται fashion icon για μια ολόκληρη γενιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ